WhatsApp Helpdesk

ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ - ΡΟΔΟΣ 16:00 (Απλή διαδρομή OW)

Image

BOOK ONLINE

Not available for the moment
Tour Location: Rhodes

Description

Το νησί της Ρόδου, ένα πραγματικό στολίδι του Αιγαίου είναι ένα νησί που ισορροπεί τέλεια το μεσαιωνικό μεγαλείο ενός μακρινού παρελθόντος, με τη σύγχρονη ζωή. Η Ρόδος προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, που έρχονται να θαυμάσουν μια υπέροχα διατηρημένη παραθαλάσσια μεσαιωνική πόλη, πολλές παραλίες και αρχαιολογικούς θησαυρούς τεράστιας σημασίας και να γνωρίσουν τη ζωντανή νυχτερινή της ζωή. Η Ρόδος έχει σχεδόν τα πάντα, και κανείς δεν επισκέφτηκε αυτό το νησί χωρίς να το ερωτευτεί.

Η πόλη της Ρόδου έχει πολλά αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφτείτε. Η εμβληματική μεσαιωνική πόλη, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO που δεσπόζει στο λιμάνι της Ρόδου είναι ένας προορισμός από μόνη της. Το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και το Αρχαιολογικό Μουσείο είναι οι πιο δημοφιλείς τοποθεσίες, ακολουθούμενες από την αρχαία Ροδιακή Ακρόπολη και το Θαλάσσιο Ενυδρείο στη νέα πόλη. Εκτός πόλης, η Κοιλάδα των Πεταλούδων και οι Επτά Πηγές είναι διάσημα αξιοθέατα φυσικής ομορφιάς, ενώ η Λίνδος, γνωστή για την Ακρόπολη της, είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό που μοιάζει με το νησιώτικο στυλ των Κυκλάδων. Και φυσικά, οι παραλίες της Ρόδου, η τέλεια ένωση της θάλασσας και της γης εγγυημένα θα αιχμαλωτίσουν την καρδιά σας!

Όταν βρίσκεστε στη Ρόδο, αντιμετωπίζετε μια μεγάλη ποικιλία από πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Από μια βόλτα στον διάσημο δρόμο των ιπποτών μέχρι χαλαρές βόλτες στα λιθόστρωτα σοκάκια της Παλιάς Πόλης και την παραλία της Νέας Πόλης με τα κτίρια της ιταλικής περιόδου στο λιμάνι Μανδράκι

Important Information

Terms & Conditions