Skip links

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

...Για την αγάπη της θάλασσας

Στη Sea Dreams, μας εμπνέει και μας καθοδηγεί η αγάπη μας για τη θάλασσα. Η οικογενειακή μας επιχείρηση συνδέει τους ανθρώπους με τα γαλάζια νερά της Σύμης από το 1975 όταν η οικογένειά μας άρχισε να καθιερώνει αυτό το όμορφο νησί ως τουριστικό προορισμό. Η δέσμευσή μας για την αριστεία, την αξιοπιστία και την ποιότητα έχει κάνει τη Sea Dreams τον μεγαλύτερο πάροχο επιβατηγών σκαφών στη Σύμη και τη Μαρμαρίς.

Ο καπετάνιος Μιχάλης Κάκας, ο οποίος έχει αναλάβει τη Sea Dreams από το 1994, επέκτεινε τη λειτουργία της στην Τουρκία/Μαρμαρίς. Οδηγημένος από το πάθος του για τη θάλασσα δημιούργησε συναρπαστικές εμπειρίες για τους επισκέπτες, προσφέροντας μια ποικιλία από ημερήσιες κρουαζιέρες με ασυναγώνιστη ποιότητα και τιμές.

Με κληρονομιά μεγαλύτερη από εξήντα χρόνια, η Sea Dreams Cruises είναι από καιρό το κορυφαίο όνομα στη ναυτιλία και τις εκδρομές στο νησί της Ρόδου. Η μακροχρόνια παρουσία μας σε αυτή την καταπληκτική γωνιά του κόσμου σηματοδοτείται από τη δέσμευσή μας να παρέχουμε μια αξέχαστη εμπειρία κρουαζιέρας σε όλους τους επιβάτες μας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μέχρι σήμερα έχουμε δημιουργήσει έναν εντυπωσιακό στόλο πλοίων, γεγονός που μας δίνει τον απόλυτο έλεγχο των ταξιδιών μας, ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας και ικανοποίησης. Για να διασφαλίσουμε περαιτέρω την ασφάλειά σας στο πλοίο, διαθέτουμε πιστοποιητικά ISM που εξασφαλίζουν ότι βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια όταν ταξιδεύετε με την Sea Dreams Cruises.

Η αποστολή μας είναι απλή – να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα σας συνοδεύουν για μια ζωή, μέσα από ευχάριστες εμπειρίες, διαμορφωμένες αποκλειστικά για εσάς – είτε πρόκειται να επισκεφτείτε τη Σύμη είτε το Μαρμαρίς/Τουρκία.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι μας δίνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον κλάδο της ναυτιλίας είναι τα ακόλουθα:

Κληρονομιά

Διαθέτουμε έναν σύγχρονο, υψηλής ποιότητας στόλο για μια ασφαλή και αξέχαστη εμπειρία.

Στόλος υψηλής ποιότητας

Ένας εντυπωσιακός στόλος πλοίων σήμερα μας δίνει τον απόλυτο έλεγχο των ταξιδιών μας

Διασφάλιση ποιότητας

Πιστοποιητικά ISM που διασφαλίζουν ότι βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια

1945 1945

Επτάνησος

Το πλοίο με το όνομα Επτάνησος ήταν η αρχή της δεύτερης γενιάς και μιας μακρόχρονης ναυτιλιακής παράδοσης. Το τότε ξύλινο σκάφος χρησίμευε μόνο για τη θαλάσσια μεταφορά διαφόρων εμπορευμάτων αλλά όχι και για τη μεταφορά επιβατών.

1955-1977 1955-1977

Ρόδος

Το 1962 το πλοίο Ρόδος, το πρώτο σιδερένιο πλοίο στις τοπικές γραμμές, έκανε το παρθενικό του ταξίδι, συνδέοντας το νησί της Ρόδου με την ακτή της Τουρκίας (Μαρμαρίς) μέχρι το κυπριακό πραξικόπημα το 1974.

1977-1987 1977-1987

Ρόδος ΙΙ

Με την προσθήκη του πλοίου Ρόδος II (1968) στον στόλο μας, γίναμε ο κυρίαρχος παράγοντας της αγοράς στις ημερήσιες κρουαζιέρες. Ξεκινήσαμε τη δεύτερη ημερήσια κρουαζιέρα μας, προσφέροντας στους επιβάτες μας καθημερινή σύνδεση με το μαγευτικό νησί της Σύμης.

1988 1988

Εξπρές

Μια νέα εποχή σύγχρονης μεταφοράς επιβατών ξεκίνησε με την αγορά του PS Express 1. Όντας το ταχύτερο επιβατηγό πλοίο στην Ελλάδα (27 κόμβοι) στην εποχή του, μας επέτρεψε να μεταφέρουμε τους επιβάτες μας με στυλ και ποιότητα σε θαλάσσια δίκτυα υψηλής ταχύτητας.

1996 1996

Δελφίνια

Η εποχή τρίτης γενιάς ενισχύεται με το υδροπτέρυγο (ιπτάμενα δελφίνια). Άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη μεταφορά επιβατών και ενίσχυσε την ήδη εξαιρετική εμπειρία της οργανωμένης ημερήσιας κρουαζιέρας μας στο Μαρμαρίς στην Τουρκία

2002 2002

Σύμη

Με το πέρασμα των χρόνων, η ζήτηση για ημερήσιες κρουαζιέρες στο νησί της Σύμης αυξήθηκε εκθετικά και προσθέσαμε στον στόλο μας το σκάφος με το όνομα Σύμη. . Όχι μόνο μπορέσαμε να μεταφέρουμε περισσότερους επιβάτες αλλά και οχήματα ενώ είχαμε ακόμη και χώρο στο πλοίο για ζωντανή ψυχαγωγία.

This website uses cookies to improve your web experience.
WhatsApp Helpdesk